Friday, October 31, 2008

pegi MAM

arggh byk aku minom harini
x jgk settel masalah
ahhh
time aku tulis menda ni
aku tgh mabok gile
bole la jgk menaip
its ok
aku tau
xde spe peduli
ok jgk
coz dpt aku pektis dgn hati yg tenang
maklumlah
aku mane ada pembimbing
pembimbing aku sume pegi JAHANAM
WAKAKAKAK
IaM WHO I AM
no want can be like me
no want can share a pain from me
no want care
no want know
aku nk alone
mcm dulu
aku rindukan dulu
aku nk rosak mcm dulu
nk freedom mcm dulu
tp satu
aku xnk addict je(yg fhm je tau)
aku x nk berkaWAN ngun spe2
aku xnk ada gf ke hape
aku cume ada
bands member, and family je
cukup la
spe2 yg rase nk tolong aku plsss la
get out from my life okie dookie wakakak
you all dont know
ape erti pahit
ape erti manis
jgn nk memandai nk tlg aku


adios sucker
-yasser rezza-(this is my true name)

Thursday, October 30, 2008

cancion el mariachi

I'm a very honest man
Which I think is best
I don't lack women,
Nor money, nor love.

I'm riding my horse
Through the mountains I go.
The stars and the moon
They tell me where to go.

Ay, ay, ay, ay,
Ay, ay, my love.
Ay, the dark-haired woman
Of my heart.

I like to play guitar,
I like to sing in the sun.
The mariachi accompanies me
When I sing my song.

I like to drink my drinks
Brandy is the best.
Also white tequila
With salt for flavor

Ay, ay, ay, ay,
Ay, ay, my love.
Ay, the dark-haired woman
Of my heart.

I like to play guitar,
I like to sing in the sun.
The mariachi accompanies me
When I sing my song.

I like to drink my drinks
Brandy is the best.
Also white tequila
With salt for flavor

Ay, ay, ay, ay,
Ay, ay, my love.
Ay, the dark-haired woman
Of my heart.

Ay, ay, ay, ay,
Ay, ay, my love.
Ay, the dark-haired woman
Of my heart.

Saturday, October 25, 2008

every rose has its thorn

arini agak suwei
pefom stage kecik
amp bunyik tajam, ntah ape prob
1st songs, 2 tali aku putus serentak tali 6 and 3 (bia betik??)
nasib botak ada, dia bagi janda aku, tp yg probnya lg, dia setting drop D ahaha
gelakkan aje.tiun pun byk lari, so aku pun wat2 pefom.maybe janda aku da really lpekan aku, maklumlah bini baru aku ada mslh ck8, dia pun amik kesempatanlah
pas pefom=
ada gurl, dari td dok usha aku(maybe aku prasan lbh)
tp dia bg respon yg bkn2, senyum kat aku, pastu mase tu aku kat bwh, dia kt tingkat 2, and radhi oag ada sblh aku, yg gurl ni tgk je aku dr atas, ahahaaku pun wat pndng tmpt lain, tetiba aku toleh balik, dia dah xde, aiseyyyyyyy ahaha
tetiba jeh dia ada depan aku, dia lalu, ada senyum ck8 ahaha trus g kat radhi nk begambo ngan radhi, so dia duk sebelah aku wahahaha, (bdk2 da gelak2 dah)
ini respon nih, tp aku x tau nk ckp pe.
pastu dia blah, aku ase nyesal,
aku cari dia balik x jmpa, smpila wktu balik baru tenampak dia, so aku g kt dia dgn gentle nya tanya
lu nk cd x? ahaha
.... bla2 bla bla (xleh tulis, nnti ko tiru ayat aku) ahahaha
aku begegas g amik cd,
dpt fon number
tp..........
maybe dia terpaksa lyn aku kut, n maybeeeeeee
tu last msj yg dia hnta.its ok
every rose has its thorn
(da la mlm td aku kena lnggr lari nasib aku x mmpos)

Tuesday, October 21, 2008

aku punya suka

video ini agak keji
video

Wednesday, October 15, 2008

HARINI

aku tido awl seawal kul 9 mlm.
jam 6 pagi aku bangun, baca text dr my lil sis.ahaha, yaya i know and get ready to brainstorm.
g mandi, mkn, and main dota jup.ahaha
punye syok men game smpi lupe nk main gita, aduhh, terus aku tngglkn laptop tuh and mula buka amp sekuat volume yg ado.
arini aku train swip picking. gila babeng lenguh.dari appregios smpilah ke pentatonic ke do re mi.
mula2 da putus asa sebab mood arini krg baik.seawal bangun pagi td da kene maki ngun ayah. ahaha
xpe2,
aku bls dendam ngun main gita sekuat yg ado.ahaha
aku ingat pesan shamkamikaze, "kau ckp kat mak ayah kau kau nk pektis and kau nk jadi LEGEND" kelaka pun ada bunyiknya, tp ada betul gak, practice make perfect.
da 4 hours aku pektis, aku da xthn sgt, maka aku g dapur aku masak.
pas mkn, cem bese aku baring2 tunggu mata terlelap.

zzzzzz

sedar2 aku terjaga kul 9 mlm.bunyik bising dr ruang tamu dpn bilik aku.
upanya member ayh aku dtg.adeh.. aku ngun lapa n nk g tandas terpaksa duk dlm bilik. xkan nk kua kut,, aku intai dr daun pintu, ada aweks lahh.. xkan lah dgn mata penuh tahi aku nk kua selambe xpakai bju en??
bilala nk blah dlm ati aku.
ahaha
tungu nye tungu, akhirnya diorg berpindah ke ruang tamu dpn, maka dgn selamatnya aku kua bilik n ke tandas. pastu aku g mkn kt ruang tamu depan bilik aku tuh. cem bese aku xpakai baju kt umh, aku pun mkn dgn tenang smbil dgr diorg borak2, tp diorg x nmpk aku ahaha. tetiba kan
ank dara dia tanya tandas kt mak aku, aku lak xsempat nk blah dr meja mkn, maka terkantoilah segalanya. penuh dendam dlm hati aku ckp :time ni lah kau nk muncul".
aku pun buat2 bodoe smbil menyuap mee dlm mulut, aku buat2 xpndng dia. dan dia tersipu2 malu .
pas mkn aku msk bilik. tgk tb.....
arghhh bosan siot
aku capai kunci moto
aku gerak cc
pastu aku tulis blog ni
TAMAT

Tuesday, October 14, 2008

when a blind man cries

If youre leaving close the door.

Im not expecting people anymore

Hear me grieving, Im lying on the floor.

Whether Im drunk or dead I really aint too sure.

Im a blind man, Im a blind man and my world is pale.

When a blind man cries, lord, you know there aint no sadder tale.

Had a friend once in a room,

Had a good time but it ended much too soon.

In a cold month in that room

We found a reason for the things we had to do.

Im a blind man, Im a blind man, now my room is cold.

When a blind man cries, lord, you know he feels it from his soul.

Thursday, October 9, 2008

cinta
xsemestinya memiliki
xsemestinya dipunyai
gua tahu
gua baru kenal itu CINTA
dari seseorang (rahsia)
tapi urm sampai bila aku perlu jadi begini
moto aku dulu
im like a wolf, live alone die alone
urm tp ku fikir2
moto tuh da xle pakai
aku nk jugak mcm org doe
menyayangi dan disayangi
walau aku ada hati sekeras batu
setakat ni pemuas nafsu ku
gitarku saja
sian dia
xtahan digoreng xtahan dilanyak tiap pagi
ciom molot ngun gita gua
lap badan dia
gua syg dia
dia satu2nya mempersembahkan perasaanku
melalui 6 tali
kalau aku sedih
dia menangis
haiz
kalau la lu ada prasaan gita..
gua tau
lu mesti mintak clash ngun gua pnye
gua ada kwn
gua ada adk angkat
gua ada band members
gua jgk masih ada mak bpk
gua berterima kasih
rasa beruntung
ada yg snggup menyapa
org sehina gua
sejumud gua
kalau lu org tau siapa gua sebenar2nya
gua pasti
lu jauhi gua
tp..
xsemua
ada yg masih akan tanya
kau sihat sir?
kau da makan? kau ada duit x? aku belanja kau mkn?
tp....
itu khayalan
rindu aku nk dgr suara2 tu
tp...
urm
aku hrp
aku x menyusahkan org lain
aku x menindas org yg lemah
aku x berhutang budi pd sesiapa
secara tulus dan telus
aku sayang korg sume
walau aku x mampu memiliki, mengenali mahupun jumpa tiap hari dgn korg
betul kata pepatah
cinta x semestinya memiliki atau dipunyai
adioz sucker -yatai-

SEORANG


Aku yang sorang.
hidup sorang.
buat amende semua sorang.
berak memanglah sorang.
lagipun jamban aku memang memuat untuk sorang jerr.

Aku yang sorang...
makan sorang-sorang...
minum pun, sorang-sorang...
Nak makan dua orang...
tapi takut tak kenyang...

Aku yang sorang...
bangun pagi sorang...
tido malam tadi pun sorang...
Hajat dihati nak tido dua orang...
tapi buat sempit bilik pulak karang...

Berjalan sorang-sorang...
berlari pun sorang-sorang...
berjoging pun sorang-sorang...
Ingat nak ramai orang...
tapi tu, maraton lah korang...

Lepak sorang-sorang, mimpi pun sorang-sorang...
berangan sorang-sorang, jiwang pun sorang-sorang...
pegi bandar sorang-sorang, balik bandar pun sorang-sorang...
Dah sebulan aku tak ke bandar sebab ramai sangat orang...

Semalam aku sorang...
kini aku masih sorang...
esok, lusa sorang lagi kot...
tulat nanti gerenti memang sorang.
Tapi, dekat stadium semalam, ramai pulak orang.

Tapi.
Aku bukannya orang-orang
Aku bukannya orang utan.
Aku juga bukannya orang minyak.
Dan aku juga bukannya orang gila.
Dan aku juga bukanlah orang jahat.
Bukan gak orang kena sawan.
tapi aku juga orang... macam orang lain jugak.
Macam ko jugaklah masa engko sorang dulu !!!

Aku tahu.
Aku bukanlah orang berada.
Aku juga bukanlah orang glamer.
Dan aku bukanlah orang ternama.
Walaupun aku hanya orang biasa.
Aku tetap orang.
Aku ingin menjadi Gaban
tapi nak jadi Gaban kena gagah.
tapi Gaban tu bukannye hensem pun.
lagi hensem Ultramen.

Dah lah tu, korang pegilah siapkan kerja tu sesorang.
jangan ingat akan ada orang lain nak tolong korang.